Kartor SIC 2019, Etapp 1

Här är alla kartor för SIC 2019 etapp 1, Anna Whitlocks Gymnasium

Se även vägvalsanalysen av svåraste sträckan längst ner!

Svåraste sträckan SIC Damer och SIC Herrar, vägvalsanalys:

Gult vägval: Till trappa H, upp till vån 5, genom sick-sacken och sedan nerför trappa A till vån 4. Spring sedan runt på vån 4 till trappa K och sedan ner till botten (vån 0)

Blått vägval följer det gula vägvalen, men på vån 5 springer man bort till trappa C, ner två våningar till vån 3 och sedan genom det enkelriktade bort till trappa K och sedan nedåt

Grönt vägval: Trappa B upp till vån 1, spring på våning 1 bort till trappa J, sedan trappa J upp till vån 6. Byt på vån 6 till trappa G, ner till vån 5 och sedan trappa C ned till vån 3. Därefter bort till trappa K och ned till vån 0.

Ytterligare alternativ finns, t.ex. utnyttja trappa B från vån 5 till vån 4 eller 3 men det blir sämre

Jag vet faktiskt inte vilket vägval som är bäst, de borde vara ganska likvärdiga. H-alternativet är kanske lite enklare och därmed snabbare trots att man måste springa sick-sack.

Svåraste sträckan SIC Gubbar, SIC Tanter, H16 och D16:

Grönt vägval: Trappa J upp till vån 6, därefter byte till trappa G, ner till vån 5 och sedan trappa C ner till vån 3. Spring genom det enkelriktade till trappa K och sedan ner hela vägen till vån 0.

Blått vägval: Trappa J upp till vån 1, spring bort till trappa B, ner en våning, sedan genom biblioteket till trappa H. Trappa H upp till vån 5, genom sick-sacken och bort till trappa C. Sedan ned till vån 3 och så fortsätter det enligt grönt vägval.

Gult vägval är en variant på det blå vägvalet fast man springer ner för trappa A istället för trappa C.

Här borde grönt vägval vara överlägset snabbast!